Villa Dobra


VIR Sziget szállás 2006 óta

Miért nyaraljon Vir Szigeten?

 
Változatos tengerpart és természeti értékek. Vir szigeten megtalálja a szélvédett, homokos partokat, az aprókavicsos strandokat és a búvárkodásra kitűnő, sziklás partszakaszokat is Strandokról részletesen itt>
Híd köti össze a szárazfölddel, amelynek használata ingyenes, ezért nem kell kompozni!-Csendes környezet, nincs zsúfoltság - Vir sziget Horvátország Dalmáciai régiójának hozzánk legközelebbi
részén található- Közeli történelmi látnivalók és nemzeti parkok-
Egyes strandjain gyógyhatású iszap is található- A sziget északi oldalát vitorlások, szörfösök látogatják - A déli oldal, nyugodt öbleivel a búvárok és úszni vágyók kedvence, ahol az apartmanok is találhatók. - VIR szigeti szállás egy horvátországi nyaralás egyik legjobb célpontja.
  
 

Delfin túrák - Naplementés borozgatás

 

 

 

Páratlan élmény felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt!
A túrákat az esti órákra időzítjük, amikor gyönyörű színek tükröződnek és a nap a tenger horizontján megy le.

 

 

 

 

A szezon kedvence - Delfinnéző, szigetkerülő hajókirándulások 

 

Sziget körüli hajótúra

Azoknak a kedves vendégeinknek, akik szeretik a kirándulásokat, a hajókázást és az érintetlen .természetet, szezonban minden héten elérhetők sziget-körüli túrák hajóval. Az út hossza körülbelül .3-4 óra.
Érdemes kora délelőtt elindulni, mert .napközben a .túra során több helyen is meg .lehet állni fürödni: Vir .szigeten olyan rejtett .öblöket fedezhetsz fel, .amelyek távol vannak a.zsúfolt kiépített strandoktól. .A víz .kristálytiszta, az öblök szélvédettek, ezért .úszni, búvárkodni is lehet  mindenhol. Az .úton még .delfineket is láthatunk.   

vdholiday apartman7 10 
Home Office tengeri kilátással

Élj, dolgozz, pihenj a szigeten akár egész évben

Olvasd el a részleteket a Virsziget.hu oldalunkon
 
villadobra.hu PageRank