Villa Dobra


Apartman-Horvátország-VIR sziget szállás

Nyomtatás E-mail
Gyerekbarát strandok Vir szigeten és közelében 


   5 nagyszerű lassan mélyülő tengerpart Vir szigeten és közelében,
   
   ahol akár májusban is fürödhetnek a kicsik, amikor még alig vannak a parton ... 

 

 

 
Vörös sziklás part

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

Egy festői tengeröböl Vir sziget északnyugati részén. Nemcsak az öböl, a környéke is meseszép, és több helyen is tudnak fürödni a gyerekek. Nyáron azért már itt is sokan vannak, de májusban és június első felében szinte teljesen üres az egész part. A Vörös sziklás öbölben a tenger lassan mélyül, kisgyerekeknek is biztonságos.   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljubac

gyerekbarat strandok horvatorszagban 1

A Ninska Lagunától nem messze, Vrsi faluban is rábukkanhattok gyermekbarát, sekély partra. Vir szigettől alig 30 kilométer: a híd után Nin felé haladj, majd a városba érve Vrsi táblát kövesd, majd Virsi közelében tábla jelzi a LJUBAC nevű tengerpartot. A part mellett éttermet is találtok. Apály idején a tengervíz annyira visszahúzódik, hogy hosszú ideig szinte bokáig, térdig ér a víz. A zárt öböl biztonságos hely akár nagyon pici gyerekek számára is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lakatlan sziget

gyerekbarat strandok lakatlan sziget

A Vir szigetre vezető híd melletti kicsinyke sziget jellegzetessége, hogy a fövenyen nagyon sok apró csigát és kagylót lehet gyűjtögetni, a vízben pedig tengeri sünt is találhatnak a gyerkőcök.   

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rejtett tengeröböl a világítótorony mellett

gyerekbarat strandok vilagitotoronynal

Ez a kicsi, de annál szebb homokos strand nagyobb gyerekeknek ideális hely búvárkodásra. Az öblöt sziklás tengerpart veszi körül, ahol nemcsak kagylót, csigát, hanem tengeri sünt, tengeri csillagot is találhatnak a szemfüles búvárok.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ninska Laguna 

horvát tengerpart programok élmények kora nyáronA legismertebb gyermekbarát strandok egyike Horvátországban, éppen ezért a leglátogatottabb is. Legalábbis nyáron. Hiszen májusban és júniusban, valamint szeptemberben, amikor már/még javában tart a nyár Észak-Dalmáciában, itt is csak kevesen fürödnek, napoznak (ez a bal oldali kép 2018. június 8-án, délelőtt készült). A sekély tengeröbölben a víz gyorsan felmelegszik, ezért itt akár április végén is tudtok fürödni. Ha tehetitek, mindenképpen érdemes ellátogatni ide kora nyáron vagy az augusztusi nyüzsgés után, amikor rendkívül csendes és nyugodt a part, nyoma sincs a nyári tolongásnak.  

 

 

 

 

 

  

  

 

Találkozzunk a tengerparton! 


Ha kedvet kaptál és szeretnétek eljönni gyerekekkel az Adriára, foglaljatok szállást nálunk a Villa Dobra Family és Villa Dobra Holiday Apartmanházban, a gyermekbarát tengerpartok közelében! Foglalás és további információ 

[Villa Dobra Holiday Apartmanház]  [Villa Dobra Family Apartmanház]

    

 

Még több program és látnivaló:

Töltsd le magazinunkat és ismerd meg a strandok mellett 
Zadar régió látnivalóit, hajókirándulásait, kulturális és gasztronómiai programjait, 
amit szívesen ajánlunk Vir szigetre érkező vendégeinknek   

 

[Vissza a kezdőlapra]

 
villadobra.hu PageRank