Villa Dobra


VIR Sziget szállás 2006 óta

Foglalás

A foglalás menete:

 

Az alábbi ürlap kitöltésével jelezheti foglalási szándékát. Az ürlap elküldése nem jelent Önnek foglalási kötelezettséget, csak kapcsolatfelvételre szolgál. Már 10 éve vagyunk a szigeten, egész szezonban a helyszínen vagyunk  állandó recepcióval, segítünk mindenben, programokat szervezünk, stb., hogy minél jobban teljen a nyaralás, nem csak a kulcsot adjuk oda a foglaláskor!

E-mailt is küldhet nekünk a  vir sziget apartman  címre. Üzenetére  a hét minden napján 4 órán belül válaszolunk. Ha telefonon szeretne foglalni, minden nap 7 és 22 óra között elérhet minket és azonnal megtudhatja, mikor vannak szabad helyek. (telefonos elérhetőségeink a kapcsolat menüben)

fuge reception2

A foglalás egyeztetése után az előleg befizetése történhet: -banki átutalással,- postai utalványon, - paypal-al, - készpénzben (előre egyeztetéssel)

Az előleg beérkezése után írásos visszaigazolást küldünk a foglalás részleteiről és az előleg átvételéről.

 Vendégeinknek a feltüntetett szállásdíjon felül csak üdülőhelyi díjat kell fizetni, semmilyen további költséggel nem kell számolniuk, parkolás, internethasználat, klíma, végtakarítás, stb.. is benne van az árban.

DSC 0076

Üdülőhelyi díjat 12 éves kor felett kell fizetni, 18 éves korig 3 kuna/fő/nap, 18 éves kor feletti vendégeinknek pedig 6 kuna/fő/nap.

**!! FONTOS !!** JAVASOLJUK, hogy főleg szezonban, amikor akár fél órán múlik egy, még szabad időpont, foglaljanak ONLINE, azonnal pár kattintással online foglalási rendszerünkben, amely elérhető itt:

Kérjük érdeklődéskor az alábbi űrlap megjegyzés mezőjébe írják be, hogy hány 6 év alatti gyermek jön, mert nálunk nekik nem kell szállásdíjat fizetni!

Név:
  *
E-mail cím:
  *
Érkezés dátuma:
  *
Hazaindulás dátuma:
  *
Érkezők száma:
  *
Melyik apartmant/apartmanokat szeretné lefoglalni?:
egyéb megjegyzés:
Captcha Image

ARTF_CAPTCHA_TITLE:
* ARTF_REQINFTEXT
villadobra.hu PageRank