Villa Dobra


VIR Sziget szállás 2006 óta

Hajókirándulás Vir Sziget, Pag, Zadar, Kornati Nyomtatás E-mail

Hajózd, vagy tekerd körbe Vir szigetet és fedezd fel a vadregényes öblöket, rejtett homokos tengerpartokat, találkozz delfinekkel, vagy tölts el egy délutánt a Vir sziget melletti apró lakatlan szigeten!

 

 

Sziget körüli hajótúra


A
zoknak a kedves vendégeinknek, akik szeretik a kirándulásokat, a hajókázást és az érintetlen .természetet, szezonban minden héten elérhetők sziget-körüli túrák hajóval. Az út hossza körülbelül .3-4 óra.


Érdemes kora délelőtt elindulni, mert .napközben a .túra során több helyen is meg .lehet állni fürödni: Vir .szigeten olyan rejtett .öblöket fedezhetsz fel, .amelyek távol vannak a.zsúfolt kiépített strandoktól. .A víz .kristálytiszta, az öblök szélvédettek, ezért .úszni, búvárkodni is lehet  mindenhol. Az .úton még .delfineket is láthatunk. 

 

 Pag-i hajótúra

Ez a túránk kb.3 órás, meglátogatjuk a közeli Pag sziget pár csendes öblét, kristálytiszta homokos strandját, ahol kellemes környezetben
lehet egy ebédet, vagy egy korsó sört elfogyasztani, miközben a gyerekek a lassan mélyülő tengerben játszanak.
 

 

 

 

 

 

 

Delfin -túráink esti borozgatással összekötve a naplementében - feledhetetlen élményt nyújtanak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Hetente többször indulnak a kirándulások, de igény eseteétén érdemes már érkezéskor érdeklődni az időpontokról.

 

 

 

 

 

skolic

 

 

Lakatlan sziget transzfer


N
agyobb csapat esetén lehetőség van arra is, hogy a Vir melleti kis lakatlkan szigetre vigyünk benneteket, aztán tetszőleges időben vissza Virre.
Itt nincs létszám korlátozás, akár nagyobb csapattal is jöhettek.Bejelentkezés, indulási időpontok a helyszínen (Stari Put 161/a, Miljkovica 18 u.6), Tel.:+36 30 676 3886 (Zsuzsa)
vagy email-ben : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

> Apartmant foglalok

> Érdemes a környékbeli látnivalókat is felfedezni! Részletes útikalauz itt

 

címkék: Vir sziget hajókirándulás, apartman Vir sziget, szállás Horvátország

 

 

 
villadobra.hu PageRank